• Mans Profils
lv

Jauno iedzīvotāju tikšanās.

Jauno iedzīvotāju tikšanās.

Pirmdien, 24. augustā, plkst. 16.00 Ventspils Piejūras brīvdabas muzejā Pilsētu inovatīvo darbību programmas Projekta “Eiropas nākamās paaudzes mazās pilsētas” Ventspils pilsētas aktivitātes “Kvalificētu speciālistu piesaiste” realizācijas ietvaros, tiek organizēts pēc kārtas jau otrais pasākums – Ventspils jauno iedzīvotāju tikšanās.


Pasākumā aicināti piedalīties visi tie Ventspils iedzīvotāji, kuri nesen pārcēlušies vai plāno pārcelties uz dzīvi Ventspilī.


Pasākumā plānots pārrunāt jautājumus, kas saistīti ar integrēšanos, iedzīvošanos un dzīvi Ventspils pilsētā, uzzināt jauno iedzīvotāju pieredzi, kā arī noskaidrot, kā ir būt jaunajam iedzīvotājam citā pilsētā.


Pasākumā kā īpašie viesi piedalīsies uzņēmēja Ivita Zaķe no “Yummy pancakes”, Ventspils tirgus vadītājs Armīns Kleinbergs un Ventspils sporta skolas “Spars” peldēšanas treneris Pāvels Vilcāns.


Pasākuma norise dos iespēju jaunajiem iedzīvotājiem satikt vienam otru un dalīties pieredzē par pārcelšanos un dzīvi Ventspilī.


Ļoti gaidīsim arī mazos jaunos ventspilniekus.


Aicinām uz tikšanos visus jaunos un topošos Ventspils iedzīvotājus!

Projektu līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds iniciatīvas “Pilsētu inovatīvās darbības” ietvaros. Šī ziņa atspoguļo vienīgi autora viedokli, un iniciatīvas “Pilsētu inovatīvās darbības” iestādes neatbild par šīs informācijas potenciālajiem izmantošanas veidiem.

Atbalsts





    Reģistrēties