• Mans Profils
lv

Doktorants/vieslektors Informācijas tehnoloģiju fakultātē.

Doktorants/vieslektors Informācijas tehnoloģiju fakultātē.

Ventspils Augstskola

90000362426

Ventspils Augstskola – moderna valsts augstskola ar dinamisku attīstību, kas garantē studējošajiem iespēju iegūt kvalitatīvu augstāko izglītību un profesionālās prasmes, veic nozīmīgu pētniecības darbu, kļūstot par starptautiski atpazīstamu Eiropas augstskolu.

Ventspils Augstskola piedāvā studēt dažādu līmeņu studiju programmās. Ir iespēja studēt pirmā līmeņa (koledžas), bakalaura, maģistra un doktorantūras līmeņa studiju programmās.

Doktorants/vieslektors Informācijas tehnoloģiju fakultātē

Konkursa beigu datums: 13-01-2021

850 €

alga mēnesī (bruto)

Ventspils

Prasības

Ventspils Augstskola (reģistrācijas Nr.90000362426) izsludina atklātu konkursu uz vakanto doktoranta/ vieslektora amata vietu (darba līgums uz noteiktu laiku – 12 mēneši) Informācijas tehnoloģiju fakultātes studiju virzienā “Informācijas tehnoloģija, datortehnika, elektronika, telekomunikācijas, datorvadība un datorzinātne”.
 

Prasības doktoranta/ lektora amata pretendentam:
  • doktorantūras students dabaszinātņu vai inženierzinātņu un tehnoloģiju nozarē;
  • vēlama vismaz 1 gada akadēmiskā darba pieredze dabaszinātņu vai inženierzinātņu jomā;
  • vēlama pieredze atbilstoši iegūtajai izglītībai noteiktajā nozarē;
  • spēja iesaistīties akadēmiskajā darbā vismaz 12 mēnešus, pasniedzot nodarbības vai veicot pētniecības darbu noteiktajā nozarē.
 
 
Attiecīgā amata mēneša bruto samaksas amplitūda noteikta saskaņā ar Ventspils Augstskolas noteikumiem par vienotu atlīdzības sistēmu un Ministru kabineta 2016. gada 5 .jūlija noteikumiem Nr.445 “Pedagogu darba samaksas noteikumi”, 850.00 EUR apmērā par pilnu pedagoģisko darba slodzi pirms nodokļu nomaksas, ņemot vērā amata aprakstā, citos saistošos dokumentos noteikto, darba sarežģītību, garīgo piepūli, sadarbību, vadības funkciju, atbildību par darba rezultātiem, atbildību par lēmumiem, pedagoģiskā, organizatoriskā un zinātniskā darba ieguldījumu, amata pienākumu izpildei nepieciešamo izglītību un profesionālo pieredzi.
 

Iesniedzamie dokumenti:
  • rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos atklātajā konkursā noteiktajam amatam;
  • pretendenta apliecinātas dokumentu kopijas, kas apliecina atbilstošajam amatam nepieciešamos akadēmiskos un zinātniskos grādus (uzrādot oriģinālus);
  • amata pretendenta dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kurā norādīta arī pētniecības, akadēmiskā, administratīvā un organizatoriskā darba pieredze, publicēto darbu saraksts pēc “EUROPASS” (Curriculum Vitae) veidlapas parauga, kā arī citi dokumenti, ko pretendents vēlas pievienot iesniegumam, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju.
 
 
Dokumenti iesniedzami līdz 2021.gada 13.janvārim, sūtot elektroniski uz e-pasta adresi personals@venta.lv, vai ierodoties personīgi darba dienās no plkst. 08:30 līdz 12:00 un no 13:00 līdz 17:00 Ventspils Augstskolas Personāldaļā, C202 kabinetā 2.stāvā, Inženieru ielā 101, Ventspilī. Uzziņas pa tālruņiem 636 28303, 63629646.
Sludinājums pievienots: 22/12/2020

Atbalsts





    Reģistrēties